dimarts, 8 de setembre del 2020

Extraescolars 2020-21

Benvolgudes families,

De cara a planificar el curs vinent us fem arribar la informació d'extraescolars i acollida per aquest curs, el full de preinscripció, declaració responsable i protocols de la empresa que les gestiona.

El full de preinscripció i la declaració responsable s'han de imprimir, signar, i fer-lo arribar (escanejat o amb foto) al mail de l'AMPA o a la bústia.

Si algú no disposa de mitjans per fer-ho que es posi en contacte amb l'AMPA per mail o tlf.

Extraescolars 20-21

Inscripció Extraescolars

Protocol extraescolars

Declaració Responsable

Per facilitar la nostra gestió us demanem a més que ompliu aquest formulari web amb les mateixes dades, cosa que ens permet portar el control de les preinscripcions.

Formulari preiniscripció extraescolars

Degut a la Covid-19 al centre tan sols podrem realitzar l'Acollida matinal i les Activitats esportives (Fútbol, Bàsquet, Multisport i Patinatge), la resta (Educació emocional amb Animals, Angès, Robòtica i Música) es realitzaran fora de l'escola.

Us recordem que cal ser soci de l'Ampa per tal de poder participar a les activitats extraescolars i a l'acollida matinal.

Les quotes de l'Ampa per a aquest curs 2020-2021 són les següents:

  • Quota familiar (1r pagament 20€, 2n pagament 20€).
La 1a quota de l'AMPA s'ha d'efectuar abans del 31 d'octubre de 2020


ATENCIÓ! Aquest curs demanem màxima PUNTUALITAT AMB LES DATES límit de pagament ja que és molt important per al CONTROL DE GRUPS ESTABLES. Com sempre, si alguna família té problemes amb el pagament, que ens ho faci arribar per correu al e-mail d'extraescolars de l’Ampa: extraescolarsescolatarragona@gmail.com

Aquest curs, degut a la situació, hem de complir amb molta rigorositat amb els protocols de ratio de nens/es, per tant, us informem del número màxim de places que hi hauran per cada activitat (ja us avancem que els dies que es comparteix activitat, si d’una activitat no omplim totes les places, es poden donar aquestes places a l’altre activitat):

  • Fútbol: 32 places 
  • Bàsquet: 16 places 
  • Multiesport: 16 places 
  • Patinatge: 16 places (1 dia), 32 places (2 dies) 

Les activitats extraescolars començaran la primera setmana d’octubre i finalitzaran l'última setmana de maig, excepte l'anglès al juny.

Per a les activitats d’esport s’ha de portar xandall i sabatilles, per a l’activitat de patinatge en línia és molt important portar protecció pels canells, casc i els patins.

Ens els propers dies us passarem els protocols a seguir en les diferents activitats extraescolars (com per exemple l’ús de mascareta). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada