dilluns, 4 d’octubre del 2021

Informació Important Acollida

Bona tarda,

Tal i com indica el document oficial “Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia -agost 2021” elaborat conjuntament pel Departament d’Educació i de Salut a la seva pàgina 21 segon paràgraf:

“Les acollides de matí, migdia o tarda no es consideren activitats extraescolars, ja que en alguns casos les famílies en fan un ús puntual. Per tant, durant aquests espais d’acollida, cal garantir les mesures sanitàries de ventilació, distància i mascareta sempre que el nombre d’alumnat participant no permeti agrupar-se en un grup estable de convivència, assimilant el grup al de l’horari lectiu”.

Per aquest motiu, i per donar compliment a aquest document oficial, tot els  alumnes que facin ús d’aquest servei, hauran de posar-se la mascareta mentre duri l’acollida. Un cop, els infants d’Educació Infantil es dirigeixin a la seva aula i amb el seu grup bombolla se la trauran. En el cas dels alumnes d’Educació Primària continuaran amb ella segons normativa vigent.

Adjuntem document per si el voleu consultar.


Pel que fa a extraescolars i, per donar compliment a la normativa vigent actual, el protocol serà el mateix que acollida: quan no es pugui respectar el grup bombolla, els alumnes hauran de portar la mascareta, ja siguin d'infantil o de primària. Fins que surti la nova normativa (esperem que entre aquesta setmana o propera), els monitors intentaran (quan sigui possible segons activitat), potenciar aquests dies exercicis més individuals.

Salutacions,

Junta de l'AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada